Snel helderheid over jouw vraag met natuurcoaching in de tuin van Samaya

Heb jij een vraag of loop je ergens mee rond en wil je nu concrete stappen zetten om daar helderheid in te krijgen? Hou je van de natuur en ben je graag buiten bezig? Dan is natuurcoaching in de tuin van Samaya iets voor jou!

De natuurcoachings vinden plaats in de grote tuin van het voormalige klooster Samaya, in Werkhoven bij Utrecht. We gaan daar aan de slag: fruit plukken, onkruid weghalen of struiken snoeien. Dat werk biedt een veilige en rustige bedding om met elkaar in gesprek te komen. Af en toe zoeken we een mooie plek in de tuin om daar dieper in te gaan op jouw vraag. Je zult merken dat het werken in de natuur je zintuigen verder opent en je intuitie aanzet. Dat levert nieuwe en diepe antwoorden op jouw vraag op. Lees hier meer over natuurcoaching.

Gratis. Dit is een nieuw aanbod. Daarom bied ik het gratis aan. In ruil vraag ik dat je na afloop van de natuurcoach sessie een online evaluatie invult op coachingmonitor.nl. Koffie en lunch krijg je aangeboden van Samaya. Natuurcoachings zijn altijd op een dinsdagochtend; vanaf 9 uur tot en met de lunch. Neem contact met me op wanneer je meer wilt weten of meteen een afspraak wilt maken.