bore-out coach

Ik heb zelf een bore-out meegemaakt. Ik deed werk waar ik goed in was en waar mijn klanten tevreden mee waren, maar voor mezelf zat er niks nieuws meer in. Het werd routine. Het werd saai. Maar het lukte me niet goed om er iets in te veranderen. Als ZZP had ik me zo lang gespecialiseerd, ik dacht dat ik mezelf nooit om zou kunnen scholen. Ik was mijn zelfvertrouwen en het geloof dat ik ook iets ánders kon, kwijtgeraakt.

Werk jij in loondienst of ben je ZZP en merk je dat je werk je geen voldoening meer geeft? Dat je inkomen nog goed is, maar de ‘drive’ ontbreekt? Kom je de tijd door met spelletjes en privézaken?  Begint het je energie te kosten en heb je moeite om jezelf aan het werk te zetten? Denk je dat je een burn-out hebt, maar kan dat eigenlijk niet omdat je het eigenlijk niet druk hebt? Misschien heb je een bore out. En weet je: eigenlijk is die bore-out een prachtig signaal. Het is een oproep, aan jezelf, om in actie te komen, om op te staan, om iets te gaan doen! Iets gaan doen, maar wat dan? Hoe dan? Tegen dat soort vragen kun je aanlopen en daar help ik je graag bij!

Wat je nodig hebt, bijvoorbeeld, is inspiratie. Een doel om voor te gaan. En ergens weet je dat ook wel, maar er is iets dat je weerhoudt. Je zit vast in de situatie. Dat is het moment dat een coach je op weg kan helpen, met een duwtje in de goede richting. Als je meer over bore-out wilt lezen, check dan het boek ‘Bore-out. Over chronische verveling op je werk‘ van Marjo Crombach. Ik weet wat bore-out is, neem het serieus en kan je helpen.