Plattelandscoach in Utrecht

Ik ben plattelandscoach. Dat wil zeggen dat ik agrarisch ondernemers coach. Iedereen weet dat er heel veel op boeren afkomt. Iedere boer en tuinder denkt na over de toekomst van zijn of haar bedrijf, welke kleine of grote veranderingen er nodig zijn of mogelijk zijn en natuurlijk ook over de vraag wat dat voor hen en gezinsleden betekent. Welke andere eigenschappen hen je nodig in dat vernieuwde bedrijf? Hoe ga je dat vinden? Heb je persoonlijk iets te leren of te ontwikkelen om straks goed die bedrijfsverandering uit te voeren?

Ik ben bezig om uit te zoeken of mijn werk als plattelandscoach in Utrecht voor subsidie in aanmerking komt. Daar verwacht ik in het voorjaar van 2023 meer duidelijkheid over te hebben.

Hier lees je meer over wat ik als plattelandscoach voor agrarisch ondernemers kan betekenen.