Onafhankelijk plattelandscoach

Ik werk als onafhankelijk plattelandscoach. Dat betekent dat ik niet verbonden ben aan, of gesubsidieerd word door, een externe organisatie of overheid. Er zijn twee betrokkenen: jij en ik. Verder niemand, ook niet op de achtergrond. In mijn coachen heb ik geen agenda van mijn opdrachtgever in mijn achterhoofd. Ik ben er puur voor jou.

Je kunt ook kiezen voor een gesubsidieerde plattelandscoach, zoals de provincie Utrecht aanbiedt. Het voordeel is dan dat het jou niets kost. Heb alle vertrouwen in de integriteit van de plattelandscoaches van de provincie en twijfel er niet aan dat ze met de beste intenties en puur voor jou werken. Tegelijkertijd werken deze plattelandscoaches in opdracht van de provincie, die een agenda heeft, en is er uiteraard ook overleg met de opdrachtgever georganiseerd. Een integere coach zal zich niet laten leiden door de agenda van de provincie.

Bij jouw keuze voor een coach kun je kijken naar de mate van onafhankelijkheid, de prijs en het aantal sessies. Bij gesubsidieerde plattelandscoaches gaat het over 25 uur coaching en als dat niet genoeg is komt er 18 uur bij. Ik als onafhankelijk plattelandscoach kom van vijf tot zeven keer met je praten, dat is dus ongeveer tien uur.

Lees hier over mijn werk als onafhankelijk plattelandscoach.