Natuurcoaching geeft nieuw perspectief

Wat heb je aan natuurcoaching? Met die vraag liep ik buiten en regelmatig maakte ik foto’s van bomen, bloemen en landschap dat mijn aandacht trok. Toen ik de foto’s bekeek, sprong er één uit. Een pad dat langs een rij stevige bomen loopt en aan het einde van het pad wordt het licht. Er is veel schaduw onder de bomen, maar aan het eind van het pad is overduidelijk het licht te zien. De vervolgvraag die ik mezelf als natuurcoach stel: En wat zegt dat over mij? Ik realiseer me dat ik de afgelopen tijd hard aan het werk was, en er nog niet zo veel voor terugkreeg (de schaduw). Ik verlang naar een beloning, een resultaat van mijn werken. Nu ik dit totaalbeeld zie, voel ik vertrouwen dat het wel goed komt en dat ik mijn doel zal bereiken.

Ik ben natuurcoach en ik werk in de regio Utrecht. Meer over natuurcoaching