Natuurcoach in Utrecht

Vandaag is een mooie dag. Het is herfst, bladeren in warme kleuren hangen aan de bomen en liggen op de grond. De lucht is fris en helder. De zon schijnt. Het is alsof ik wakker wordt. Dat doet de natuur nu met mij.

Wat doet de natuur nu met jou? Doet de natuur je iets? De natuur kan jou helpen. Wat het ook is dat je in jezelf wilt ontwikkelen, of wat jouw coachvraag ook mag zijn: door de natuur ”mee te laten denken” of jouw situatie te spiegelen aan wat er in de natuur gebeurt, kun je verrassend snel heel duidelijk krijgen wat de essentie van jouw vraag of situatie is. En daarna is het gemakkelijker om te besluiten wat je te doen staat en daar een plan voor te maken. Opnieuw in samenspraak met de natuur. Zelf heb ik daar hele sterke ervaringen in beleefd en ik ben ervan overtuigd dat de natuur ook jou kan helpen. In natuurcoaching is de natuur een volwaardige gesprekspartner. Wat ik als coach doe, is dat ik jou help om dat gesprek met de natuur aan te gaan. Verwacht nu niet dat de bomen ineens gaan spreken. Wat ik bedoel is: je gaat begrijpen en ervaren waarom iets in de natuur je opvalt of raakt. Je krijgt inzicht wat dat betekent, nu, voor jou. Lees hier meer over natuurcoaching en mijn aanbod voor gratis natuurcoaching in de grote tuin van Samaya in Werkhoven bij Utrecht.