Ik gebruik Coaching Monitor

De Coaching Monitor is een online evaluatie-instrument van de NOBCO. Een zeer gebruikersvriendelijk instrument voor coaches en coachees, om coachtrajecten te evalueren.

De voor mij belangrijkste functie is de rol die de coaching monitor speelt in mijn professionele ontwikkeling als coach. Ik ontvang van iedere coachee objectieve en eenvoudige feedback, die me helpt om mijn werk te verbeteren. En ik bouw meteen een portfolio op, dat inzicht geeft in mijn werkwijze en mogelijkheden om me verder te bekwamen als professionele coach. Ik zal de evaluatie per cliënt ook gebruiken voor mijn EIA-certificering. De coaching monitor heeft nog vier functies. Dat zijn: 1) monitoren van het coachtraject, 2) evalueren en rapporteren, 3) wetenschappelijk onderzoek aan coaching en 4) ontwikkelingen in de coachbranche te benchmarken.