Dit doet de natuurcoach:

Een natuurcoach bevraagt en helpt je om waar te nemen wat er speelt in je leven. Vervolgens, al wandelend en in stilte, ontstaat er ruimte voor volgende stappen.
Een natuurcoach helpt om je hart te openen naar de natuur om je heen en daarmee ook naar jezelf. Je kunt ervaren hoe het bos een spiegel kan zijn van jouw eigen beleving. Dat kan als bijzonder, verrijkend en inzichtelijk ervaren worden!
Het feit dat je buiten loopt en niet in een kantoor zit, helpt je om meer open te staan voor nieuwe dingen en zorgt voor minder spanning tijdens de sessies.
In de natuur dienen de oplossingen zich anders of vollediger aan. Door de beweging en de rust van de wandeling voelt het gesprek helemaal natuurlijk. Je ziet jouw zelfgecreëerde toekomstbeeld; zo krachtig dat het ook later snel op is te roepen als leidraad.
Je leert de wijsheid van je lichaam te gebruiken door die uit te nodigen met behulp van de natuur; de bomen, de paadjes, de plassen. Je gaat voelen wat de verschillende keuzes met je doen. Dat kan de keuze een stuk makkelijker maken!
Wanneer jouw denken heel sterk is ontwikkeld, is het niet makkelijk om de gedachtenfabriek even uit te schakelen of te overstemmen. De natuurcoach helpt jou om het gevoel en ‘lichaamsweten’ uit te nodigen, herkennen en ervaren.

Ik ben natuurcoach