Agenda

Rik leren kennen

In april organiseer ik een aantal activiteiten. Allemaal leuk (vind ik), leerzaam en ze kosten zo goed als niets. Als je een coach zoekt, en mij beter wil leren kennen, is dit een kans om dat vrijblijvend te doen. Maar dat is niet het doel: ik vind het sowieso leuk dat je meedoet en hoop dat je een leuke activiteit beleeft. Wil je meedoen, meld je dan aan met een mailtje of appje (zie hier de contactgegevens) naar mij. Dit staat er te gebeuren:

Wim Hof Wandeling zondag 17 april in Maarn

Als je doet wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg. Dit motto aandachtig, gaan we iets anders doen! We gaan lopen en wanneer we het bos bereiken, trekken we onze jassen en warme truien uit, en lopen verder in ons T-shirt met korte mouwen. Ja, dat kan koud of nat zijn. Daar gaat het juist om! Hoe reageert je lichaam op discomfort? En je geest? Dat gaan we merken. Alles mag, niets moet. Misschien probeer ik je uit te dagen om een stapje buiten je comfortzone te zetten. (En nee, ik ben geen getraind Wim Hofcoach. ik noem zijn naam omdat hij me inspireerde om deze wandeling te organiseren.) Onderweg kunnen we iets warms kopen. In totaal lopen we 8 kilometer. Dit evenement gaat door ongeacht de weersomstandigheden.

De wandeling is gratis, eventueel eten en drinken onderweg reken je zelf af.

Er lopen minimaal twee en maximaal zes mensen mee.

We vertrekken om 11 uur vanaf het tunneltje onder NS station Maarn. Iets na 13 uur komen we daar weer terug.

Stiltewandeling vrijdag 22 april in Houten

Het ideale einde van een drukke werkweek. We gaan een uurtje wandelen, deels in stilte. We zijn vaak zo druk met van alles dat we ons niet meer de tijd gunnen om even helemaal stil te zijn. Wandelen in stilte in de natuur geeft rust en ruimte in je hoofd. Omdat het leuk is om met elkaar in gesprek te komen, doen we dat in het tweede deel van de wandeling. Het belangrijkste daarbij: luisteren.

De wandeling is gratis, onderweg is geen horeca (bij het eindpunt wel).

Er lopen minimaal twee en maximaal zes mensen mee.

We vertrekken om 1630 uur bij NS station Houten.

Tuinieren in Werkhoven bij Samaya dinsdag 26 april

We gaan tuinieren in een prachtige voormalige kloostertuin in de omgeving van Utrecht. Je gaat, samen met mij en de vaste vrijwilligers van Samaya helpen met tuinwerk, en dat kan van alles zijn. Het varieert van schoonmaken van de kruidentuin tot planten van struiken en alles er tussen in. Als beloning krijg je een heerlijke lunch. Dat is een mooie actieve dag in de buitenlucht, een lekkere lunch en eventueel een eerste kennismaking of mijn coaching past bij jou. Klinkt dat goed? Mooi. Geef een seintje per mail of app me op nulzes twintig vijf vijf vijf twee zes een.

Het tuinieren is gratis, je krijgt koffie en lunch aangeboden.

We sluiten aan bij de vaste groep tuinvrijwilligers (meestal 2 tot 4 personen).

We beginnen om 09:00 uur bij Samaya, aan de Hollende Wagenweg 20 te Werkhoven. Rond 15 uur eindigt het tuinwerk.

Circling zondag 1 mei in Utrecht

Deze activiteit is eerder opgezet door Herman en nu organiseren we het samen. Circling is bedacht door twee humanistiekstudenten op een zolderkamer. Praten over je gevoel, zonder dat het zweverig wordt. Integendeel. Circling is veilig en verrassend – zeg ik uit ervaring. Veilig omdat je alles mag en niets hoeft te delen. Verrassend omdat je heel andere dingen hoort dan anders. (ook van jezelf…) zie je het nog niet helemaal voor je? Prima, kom het gewoon uitproberen.

Het circelen is gratis, je krijgt thee aangeboden.

Er zijn vier tot acht deelnemers

We spreken af om 11:00 uur in het centrum van Utrecht. De precieze locatie geef ik je door na aanmelding.